Wie zijn wij

Opgericht in 2000, begon Radio BBB als een reparatiebedrijf gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, waaronder wasmachines, drogers, televisies en koelkasten. Dankzij onze jarenlange ervaring met reparaties en een nauwe relatie met top leveranciers, hebben we ons bedrijfsaanbod kunnen uitbreiden naar de verkoop van reserveonderdelen, zowel aan eindklanten als aan bedrijven.

Innovatie en klantenservice zijn voor ons van groot belang. Daarom hebben we voortdurend geïnvesteerd in het optimaliseren van de elektronische communicatie tussen onze website en de magazijnen van onze leveranciers. Deze inspanningen, gecombineerd met onze aanhoudende focus op klantenservice, hebben geleid tot een gestaag groeiend aantal trouwe klanten. Onze wortels liggen in Nederland, maar al snel zagen we mogelijkheden in het buitenland en breidden we onze diensten uit naar België.

Na enkele jaren van voortdurende groei en leren, besloten we in 2010 onze horizon te verbreden naar Duitsland en openden we een vestiging in Waghäusel. Met de filosofie “elke dag een beetje beter worden”, zijn we er trots op dat we vandaag de dag meer dan 18 miljoen reserveonderdelen van meer dan 3000 merken kunnen aanbieden aan onze klanten in Duitsland, Nederland en België. Om onze service te optimaliseren, zijn we verhuisd van Waghäusel naar Bad Bentheim, een strategisch gunstigere locatie om onze klanten in alle drie de landen beter te kunnen bedienen.

De meerderheid van de producten in onze online winkel is direct leverbaar, wat betekent dat als u op werkdagen voor 17:30 uur bestelt en betaalt, u uw bestelling de volgende dag al thuis hebt! En mocht een product eens niet direct beschikbaar zijn, dan werken we nauw samen met onze leveranciers om toch een snelle levering te garanderen. Klantenservice staat bij ons centraal. Bestellen bij ons is veilig en eenvoudig, en mocht een product een keer niet aan uw verwachtingen voldoen, kunt u gebruik maken van ons 14-daagse retourrecht.