RadioBBB.be

Onderdelen witgoed, bruingoed en elektronica van alle merken

Op zoek naar een wisselstuk voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

Informatie over bestellingen

Verzending van onderdelen besteld via deze website alleen binnen België en Luxemburg.

Wij leveren witgoed, bruingoed en elektronica onderdelen binnen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Betalen

U kunt als volgt betalen (België):

 • Betalen met MultiSafepay
  (Overbooking, Visa, Directebanking, Maestro, MasterCard, MisterCash/Bancontact)
  Goederen worden afgestuurd als uw betaling is ontvangen.
  Meer info over MultiSafepay
 • Betalen met PayPal
  Goederen worden afgestuurd na de ontvangst van de betalingsbevestiging van PayPal.
  Meer info over PayPal

Verzendkosten

Verzendkosten bedragen € 7,25.

De verzendkosten worden standaard in het winkelmandje gerekend. We kunnen niet vooraf bepalen hoe groot of zwaar een product is. Voor alle producten wordt dezelfde prijs in rekening gebracht ongeacht of hoe groot of zwaar uw bestelling is. De verzendkosten zijn inclusief verpakkingskosten en administratiekosten.

In het geval van deelleveringen worden de verzendkosten alleen over de eerste levering berekend. Alle volgende leveringen zijn dan franco.

Levertijd

Wij doen ons uiterste beste om uw bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. Voor elke product ziet u tijdens de bestelling of het uit voorraad leverbaar is, of anders ziet u een indicatie van de levertijd. Onze indicatie met betrekking tot de levertijd is gebaseerd op onze ervaringen en kunnen uiteraard afwijken.

Alle voorradige artikelen die u tot 16:30 uur bestelt en betaalt en wij ontvangen de betalingsbevestiging tot 16:30 uur zijn in de meeste gevallen al de volgende werkdag afgeleverd (weekend en feestdagen tellen niet mee). Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Order verwerking

Het verloop van uw bestelling zal er als volgt uitzien:

 • Order geplaatst en betaald
  De door u bestelde producten zijn gereserveerd.
  Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u via e-mail een bevestiging van uw bestelling (orderbevestiging). Hierin staat nogmaals een overzicht van alle bestelinformatie.
 • Verzending van uw bestelling (dezelfde werkdag indien voorradig, besteld en betaald tot 16:30)
  Tot 18:30 uur krijgt u de verzendbevestiging met een link naar de website van DHL transportbedrijf. Hiermee kunt u de status en locatie van het pakket volgen.
 • Bestelling ontvangen (volgende werkdag)
  In de meeste gevallen zult u uw bestelling de volgende werkdag ontvangen.

Wat als u geen orderbevestiging krijgt?

De mogelijkheid bestaat dat de naar u verzonden bevestigingsmail wordt aangezien als spam (indien u een spamfilter gebruikt). Controleer uw spambox indien het bericht niet binnenkomt in uw normale mailbox. Anders verzoeken wij u a.u.b. contact met ons op te nemen. Daarvoor kunt u het beste onze contact formulier gebruiken.

Bezorging

Op de dag dat de producten aan u verzonden worden ontvangt u van ons een verzendbevestiging per e-mail met een link naar de website van het transportbedrijf en uw track-en-trace code. Transport wordt uitgevoerd door DHL.

Wat als uw bestelling niet bezorgd is?

Mocht u de order niet binnen enkele dagen na de verzendbevestiging hebben ontvangen en u heeft geen afhaalbewijs in de bus gekregen, neem dan even contact op met ons op. U kunt daarvoor eenvoudig onze laatste e-mail beantwoorden. Wij kunnen dan even voor u nagaan waar uw pakket zich bevindt.

Contact

Mocht u contact met RadioBBB.be op willen nemen dan vindt u op deze pagina een mogelijkheid om ons via e-mail te bereiken.

Artikel aanvraag

Voor de snelste afhandeling van uw vragen over onderdelen (artikelen) kunt u het beste onze onderdelen aanvraag formulier gebruiken. Als u niet weet welk artikel u precies nodig heeft, neemt u dan zoveel mogelijk gegevens over van het typeplaatje van uw apparaat, en vult ze in samen met en duidelijke omschrijving over de nodige onderdelen.

We streven ernaar om alle aanvragen binnen één werkdag te beantwoorden. Mocht dat niet lukken dan zullen we contact met u opnemen uiteindeljik binnen drie werkdagen.

Leveringsvoorwaarden

Onze leveringsvoorwaarden zijn bij elke online bestelling van toepassing. Klik hier om deze te lezen. Informatie over herroepingsrecht (wet verkoop op afstand), vindt u hier.

Garantie

Aangezien Radio BBB V.O.F. geen fabrikant van haar aangeboden producten is, is Radio BBB V.O.F. afhankelijk van de garantietermijnen van haar leveranciers. Op onderdelen is de fabrieksgarantie één jaar. Daarbij is het vereist dat het betreffende onderdeel door een erkende monteur is geinstalleerd en dat het bij normaal gebruik defect is gegaan. Voor andere aangeboden producten kan de garantietermijn sterk variëren. Heeft u vragen over de garantietermijn van het door u bestelde onderdeel of een andere product? Neemt u dan a.u.b. contact met ons op.

Klachten

Voor vragen en klachten kunt u altijd terecht bij ons. Wij doen ons uiterste best om elke bestelling snel en nauwkeurig uit te voeren. Ondanks onze inzet kan het voorkomen dat je toch niet tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling. Om een klacht aan ons kenbaar te maken kunt u het beste onze contact formulier gebruiken. U kunt ons ook contacteren per telefoon, email of post (zie "Over ons" pagina). Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw klacht naar tevredenheid af te handelen.

Wat mag u van ons verwachten als u een klacht indient?

Uw klacht wordt zo spoedig mogelijk afgehandeld. We streven ernaar om binnen één werkdag na ontvangst van uw klacht contact met u op te nemen. Mocht dat niet lukken dan zullen we contact met u opnemen uiteindeljik binnen drie werkdagen.

In het behandelingstraject zullen wij zo goed mogelijk proberen te zoeken naar een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is.

Retourzending

U kunt de aankoop binnen 14 dagen na aflevering van het product ongedaan maken zonder opgave van reden door schriftelijke reactie (b.v per e-mail of post). U kunt daarvoor eenvoudig onze laatste e-mail beantwoorden (mail met de track & trace-link). U kunt hiervoor ook gebruik maken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen onder vermelding van "bonnummer".

We nemen deze goederen retour (zonder gebruikssporen). De kosten van het retourzenden zijn voor rekening van de consument.

We mogen wel wachten met terugbetalen tot we het product hebben teruggekregen. Of totdat u heeft bewezen dat u het product heeft teruggestuurd. Producten die beschadigd of gebruikt zijn, komen niet voor restitutie in aanmerking.

Alle onderdelen die worden ingebouwd vallen niet meer onder het herroepingsrecht, omdat deze vanaf dan deel uitmaken van een circuit en daardoor worden gewijzigd. (Fabrikanten geven ook alleen maar garantie op onderdelen als deze door hen zelf worden ingebouwd). Artikelen die opengemaakt zijn (fabriekstape gebroken), met gebruikssporen of waarvan de verpakking stuk is, kunnen niet retour genomen worden.

U mag een product retourneren binnen het herroepingsrecht indien:

 • U het product niet geopend/gebruikt heeft.
 • Er geen zichtbare schade op het product te vinden is of duidelijke tekenen van gebruik zichtbaar zijn.
 • Het product en alle onderdelen die erbij horen, in dezelfde staat wordt geretourneerd zoals het naar u was verstuurd.

Retouradres:

RadioBBB Logistics Center
Vossenhoek 1
BE-3581 Beringen

Sommige artikelen kun je niet retourneren, omdat de producten overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast. Of artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn, een beperkte houdbaarheid hebben, of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden, en audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de verzegeling is verbroken.

 

 

Home Algemene voorwaarden Over ons Privacy

Copyright © Radio BBB