RadioBBB.be

Onderdelen witgoed, bruingoed en elektronica van alle merken

Op zoek naar een wisselstuk voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

Whitewestinghouse wasdroger wisselstukken SB3 t/m SW62C

Op zoek naar wisselstukken (onderdelen) voor WHITEWESTINGHOUSE Wasdroger?

Klikt u dan op het typenummer apparaat om alle wisselstukken te zien. Staat het door u gezochte apparaat niet op onze web site? Dan kunt u het beste oranje zoekveld gebruiken om wisselstukken te vinden.

Om de gezochte model (en ook onderdelen) te vinden vult u het model of het typenummer van uw apparaat in het bovenste zoekveld in en klikt u dan op zoeken.

Vorige    Volgende

 

      Zie voorbeeld

 

Is uw wasdroger van Whitewestinghouse kapot? Dan heeft u onderdelen nodig. Heeft u Whitewestinghouse onderdelen nodig? Onderdelen wasdroger of voor een andere apparaat?

Heeft u snoerklem, spindel, achterwand, ontstoor-filter of turbine nodig?

RadioBBB.be levert onderdelen voor huishoudelijke apparaten, onderdelen witgoed en bruingoed, zoals magnetron, koelkast of wasdroger. Bij ons vindt u lage prijzen en snelle levering! Bij ons vindt u miljoenen reparatie wisselstukken en accessoires voor witgoed en bruingoed, o.a. dempingsmatriaal, houder deurschakelaar, armatuur, mechanische componenten en veel meer. U vindt bij ons o.a. koord, inspuiter, watertoevoer-darm, stekkers, programma-schakelaar, kabelbinder, spanrol met kogellager en nog veel meer.

 

Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien het product voorradig is en

  » u betaalt met PayPal*, of
  » u betaalt met MultiSafepay*

* met betalingsbevestiging ontvangst tot 16:30.

PayPal, MultiSafepay

Uw bestelling is verstuurd na de ontvangst van de betalingsbevestiging. Feestdagen en weekenden tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Home Algemene voorwaarden Over ons Privacy

Copyright © Radio BBB