RadioBBB.be

Onderdelen witgoed, bruingoed en elektronica van alle merken

Op zoek naar een wisselstuk voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

Frigidaire vriezer mini wisselstukken FV660

Op zoek naar wisselstukken (onderdelen) voor FRIGIDAIRE Vriezer mini?

Klikt u dan op het typenummer apparaat om alle wisselstukken te zien. Staat het door u gezochte apparaat niet op onze web site? Dan kunt u het beste oranje zoekveld gebruiken om wisselstukken te vinden.

Om de gezochte model (en ook onderdelen) te vinden vult u het model of het typenummer van uw apparaat in het bovenste zoekveld in en klikt u dan op zoeken.

Vorige    Volgende

 

      Zie voorbeeld

 

Is uw Frigidaire vriezer mini defect? Dan heeft u waarschijnlijk een onderdeel nodig. Wilt u een onderdeel voor Frigidaire vriezer mini snel hebben?

Op zoek naar manchet of originele onderdeel waterfilter of tang? Bij ons vindt u witgoed, bruingoed en elektronica onderdelen. Wij hebben zeer lage prijzen.

Bij ons vindt u meer dan 10 miljoen onderdelen en accessoires voor witgoed en bruingoed, o.a. rubberen afdichting, schakelaar in apparaat, accu, nok en veel meer. U vindt bij ons o.a. trafo-spoelen, behuizingsvak, stootnok, kabelbinder, installatieschakelaar, hendel, koelkastlamp en nog veel meer.

 

Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien het product voorradig is en

  » u betaalt met PayPal*, of
  » u betaalt met MultiSafepay*

* met betalingsbevestiging ontvangst tot 16:30.

PayPal, MultiSafepay

Uw bestelling is verstuurd na de ontvangst van de betalingsbevestiging. Feestdagen en weekenden tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Home Algemene voorwaarden Over ons Privacy

Copyright © Radio BBB