RadioBBB.be

Onderdelen witgoed, bruingoed en elektronica van alle merken

Op zoek naar een wisselstuk voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

Bora oven wisselstukken PUKAG1

Op zoek naar wisselstukken (onderdelen) voor BORA Oven?

Klikt u dan op het typenummer apparaat om alle wisselstukken te zien. Staat het door u gezochte apparaat niet op onze web site? Dan kunt u het beste oranje zoekveld gebruiken om wisselstukken te vinden.

Om de gezochte model (en ook onderdelen) te vinden vult u het model of het typenummer van uw apparaat in het bovenste zoekveld in en klikt u dan op zoeken.

Vorige    Volgende

 

      Zie voorbeeld

 

Is uw oven van Bora kapot? U wilt waarschijnlijk een onderdeel snel vinden en vervangen. Heeft u Bora onderdelen nodig? Onderdelen oven of voor een andere apparaat?

Zoekt u lijntransformator, container, arm, contactstrip of misschien persoonlijke verzorging? Via onze webwinkel kunt u elektronica, witgoed en bruingoed service onderdelen online bestellen. Bij ons vindt u lage prijzen en snelle levering en goede service.

Bij ons vindt u miljoenen originele, vervangende en universele service onderdelen van hoge kwaliteit zoals flens, temperatuurweerstand, bodem, deur en veel meer. Wij leveren ook onderdelen zoals schuiflade, folie, lamp, adapter mechanisch bruingoed, container, audio aansluiting en veel meer.

 

Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien het product voorradig is en

  » u betaalt met PayPal*, of
  » u betaalt met MultiSafepay*

* met betalingsbevestiging ontvangst tot 16:30.

PayPal, MultiSafepay

Uw bestelling is verstuurd na de ontvangst van de betalingsbevestiging. Feestdagen en weekenden tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Home Algemene voorwaarden Over ons Privacy

Copyright © Radio BBB