RadioBBB.be

Onderdelen witgoed, bruingoed en elektronica van alle merken

Op zoek naar een wisselstuk voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

Pelgrim kookplaat wisselstukken CKV620RVSP05 t/m GKV100

Op zoek naar wisselstukken (onderdelen) voor PELGRIM Kookplaat?

Klikt u dan op het typenummer apparaat om alle wisselstukken te zien. Staat het door u gezochte apparaat niet op onze web site? Dan kunt u het beste oranje zoekveld gebruiken om wisselstukken te vinden.

Om de gezochte model (en ook onderdelen) te vinden vult u het model of het typenummer van uw apparaat in het bovenste zoekveld in en klikt u dan op zoeken.

Vorige    Volgende

 

      Zie voorbeeld

 

Is uw kookplaat van Pelgrim kapot? Dan heeft u reserveonderdelen nodig. Heeft u voordelige reparatie wisselstukken van Pelgrim nodig? Originele of vervangende onderdelen?

Op zoek naar raamafdichting of originele onderdeel filter diverse of glijlager? Bij RadioBBB.be kunt u online onderdelen voor huishoudelijke apparatuur bestellen, witgoed, bruingoed en elektronica onderdelen. In onze online shop vindt u onderdelen voor afzuigkap, wasdroger, diepvries en veel meer.

Wij leveren meer dan tien miljoen reparatie onderdelen van alle bekende fabrikanten zoals Miele of Philips en voor alle huishoudelijke apparaten. Dat zijn originele en vervangende wisselstukken van hoge kwaliteit. Wij leveren nog behuizingsrand, triac, gelijkrichter, cascade, adapter mechanisch bruingoed, draaischakelaar en veel meer wisselstukken.

 

Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien het product voorradig is en

  » u betaalt met PayPal*, of
  » u betaalt met MultiSafepay*

* met betalingsbevestiging ontvangst tot 16:30.

PayPal, MultiSafepay

Uw bestelling is verstuurd na de ontvangst van de betalingsbevestiging. Feestdagen en weekenden tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Home Algemene voorwaarden Over ons Privacy

Copyright © Radio BBB