RadioBBB.be

Onderdelen witgoed, bruingoed en elektronica van alle merken

Op zoek naar een wisselstuk voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

Pelgrim kookplaat wisselstukken GKV100 t/m PK754WITP01

Op zoek naar wisselstukken (onderdelen) voor PELGRIM Kookplaat?

Klikt u dan op het typenummer apparaat om alle wisselstukken te zien. Staat het door u gezochte apparaat niet op onze web site? Dan kunt u het beste oranje zoekveld gebruiken om wisselstukken te vinden.

Om de gezochte model (en ook onderdelen) te vinden vult u het model of het typenummer van uw apparaat in het bovenste zoekveld in en klikt u dan op zoeken.

Vorige    Volgende

 

      Zie voorbeeld

 

Is uw kookplaat van Pelgrim defect? Dan heeft u waarschijnlijk een onderdeel nodig.

Moet u Pelgrim onderdelen kookplaat snel vinden en vervangen? Bent u op zoek naar nok, afdichting, voorfront of misschien plateau of startrelais? Bij RadioBBB.be kunt u online onderdelen voor huishoudelijke apparatuur bestellen, witgoed, bruingoed en elektronica onderdelen. In onze online shop vindt u onderdelen voor kookplaat, wasmachine, diepvries en veel meer.

Wij leveren meer dan 10 miljoen reparatie wisselstukken van hoge kwaliteit. Bijvoorbeeld, u vindt bij ons lamp miniatuur, bouten, optocoupler/ir-sensor, lijntransformator, mechanische adapter en meer. En dan zeer voordelig. Wij leveren nog temperatuurvoeler, waterafvoerpomp, display reparatiekit, moer, draaischakelaar, beslagdelen rack en veel meer reparatie wisselstukken.

 

Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien het product voorradig is en

  » u betaalt met PayPal*, of
  » u betaalt met MultiSafepay*

* met betalingsbevestiging ontvangst tot 16:30.

PayPal, MultiSafepay

Uw bestelling is verstuurd na de ontvangst van de betalingsbevestiging. Feestdagen en weekenden tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Home Algemene voorwaarden Over ons Privacy

Copyright © Radio BBB