RadioBBB.be

Onderdelen witgoed, bruingoed en elektronica van alle merken

Op zoek naar een wisselstuk voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

Pelgrim kookplaat wisselstukken AM754 t/m CKV620RVSP05

Op zoek naar wisselstukken (onderdelen) voor PELGRIM Kookplaat?

Klikt u dan op het typenummer apparaat om alle wisselstukken te zien. Staat het door u gezochte apparaat niet op onze web site? Dan kunt u het beste oranje zoekveld gebruiken om wisselstukken te vinden.

Om de gezochte model (en ook onderdelen) te vinden vult u het model of het typenummer van uw apparaat in het bovenste zoekveld in en klikt u dan op zoeken.

Vorige    Volgende

 

      Zie voorbeeld

 

Is uw kookplaat van Pelgrim defect? Dan heeft u waarschijnlijk een onderdeel nodig. Heeft u onderdelen kookplaat nodig? Pelgrim onderdelen of andere merk?

Heeft u verlengkabel spanning, snaar, oventhermostaat, diverse stekkers of drukschakelaar nodig?

Bij ons bestelt u onderdelen voor huishoudelijke apparatuur: elektronica, witgoed en bruingoed reparatie onderdelen. Wij hebben lage prijzen en snelle levering. Bij RadioBBB.be vindt u miljoenen reserveonderdelen en accessoires. Aanbiedingen van originele en vervangende onderdelen, zoals onderdelen voor vaatwasser, kookplaat of droger. Wij leveren nog as, audio aansluiting, magneet, lamp miniatuur, afvoerbak, koord en veel meer service onderdelen.

 

Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien het product voorradig is en

  » u betaalt met PayPal*, of
  » u betaalt met MultiSafepay*

* met betalingsbevestiging ontvangst tot 16:30.

PayPal, MultiSafepay

Uw bestelling is verstuurd na de ontvangst van de betalingsbevestiging. Feestdagen en weekenden tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Home Algemene voorwaarden Over ons Privacy

Copyright © Radio BBB