RadioBBB.be

Onderdelen witgoed, bruingoed en elektronica van alle merken

Op zoek naar een wisselstuk voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

Ijsmachine wisselstukken

Is uw Simac ijsmachine kapot? U wilt waarschijnlijk een onderdeel snel vinden en vervangen. Wilt u wisselstukken van Krups kopen? Met onze winkel gaat dat makkelijk!

Zoekt u Whirlpool afdekkap, schroef of trafo-spoelen om te kopen? Of zoekt u naar andere onderdelen of een andere fabrikant?

RadioBBB.be levert onderdelen voor huishoudelijke apparaten, reparatie wisselstukken voor onder andere diepvries, oven of stofzuiger en alle witgoed en bruingoed onderdelen. Bij ons vindt u beste prijzen en snelle levering! Wij leveren meer dan 10 miljoen reparatie wisselstukken van alle bekende fabrikanten zoals Philips of Indesit en voor alle huishoudelijke apparaten. Dat zijn originele en vervangende wisselstukken van hoge kwaliteit. Wij leveren ook onderdelen zoals maatbeker, stop, overige artikelen, venster, filter optisch, container en veel meer.

 

Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien het product voorradig is en

  » u betaalt met PayPal*, of
  » u betaalt met MultiSafepay*

* met betalingsbevestiging ontvangst tot 16:30.

PayPal, MultiSafepay

Uw bestelling is verstuurd na de ontvangst van de betalingsbevestiging. Feestdagen en weekenden tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Home Algemene voorwaarden Over ons Privacy

Copyright © Radio BBB